Kasviskapina text logo
Kategoriat
artikkelit ( 28 )reseptit ( 506 )aamupalat ( 21 )alkuruoat ( 18 )jälkiruoat ( 14 )juomat ( 26 )kastikkeet ( 29 )keitot ( 42 )kokoelma ( 19 )kuukauden kasvikset ( 4 )leivät ( 15 )lisukkeet ( 41 )makeat leivonnaiset ( 36 )pääruoka ( 159 )pasta ( 50 )pienet herkut ( 6 )raaka-aineet ( 6 )säilöntä ( 11 )salaatit ( 41 )suolaiset leivonnaiset ( 22 )
Tägit
aamiainen ( 3 )aasialainen ( 65 )alle 20 min ( 23 )alle 30 min ( 61 )ananas ( 14 )appelsiini ( 8 )aquafaba ( 6 )arkiruoka ( 68 )aurinkokuivatut tomaatit ( 16 )avokado ( 13 )banaani ( 5 )basilika ( 40 )bataatti ( 10 )broccoliini, varsiparsakaali ( 3 )cashew ( 4 )chia-siemenet ( 9 )chili ( 38 )curry ( 7 )dippi ( 3 )drinkki ( 6 )fenkoli ( 3 )gini ( 3 )glögi ( 3 )gluteeniton ( 5 )gnocchit ( 4 )gochujang ( 7 )granaattiomena ( 11 )granola ( 3 )hapanjuuri ( 7 )harissa ( 5 )herkkusieni ( 10 )herne ( 8 )hummus ( 5 )hunajameloni ( 3 )idut ( 7 )inkivääri ( 58 )jalapeno ( 8 )joulu ( 53 )kaali ( 15 )kahvi ( 3 )kahvikakku ( 3 )kakku ( 11 )kantarelli ( 6 )kapris ( 8 )karpalo ( 5 )kasvisjauhis ( 16 )kasvisnakki ( 3 )kasvisruokavalio ( 5 )kaura ( 6 )keltajuuri ( 3 )kesäkurpitsa ( 12 )kevätsipuli ( 25 )kiinankaali ( 3 )kikherne ( 19 )kimchi ( 3 )kirsikkatomaatti ( 20 )kookosmaito ( 4 )korianteri ( 68 )kukkakaali ( 16 )kurkku ( 28 )kurpitsa ( 16 )kuukauden kasvis ( 9 )kyssäkaali ( 3 )lakritsi ( 3 )lanttu ( 12 )lasagne ( 3 )lehtikaali ( 12 )lehtiselleri ( 26 )leipä ( 4 )leivonta ( 25 )lime ( 56 )linssit ( 14 )lipstikka ( 7 )maapähkinävoi ( 14 )maissi ( 6 )mämmi ( 3 )mango ( 9 )mangoldi ( 4 )mansikka ( 5 )manteli ( 10 )merilevämäti ( 5 )minttu ( 21 )miso ( 8 )mocktail ( 4 )mökkiruoka ( 4 )munakoiso ( 11 )myskikurpitsa ( 11 )nippusipuli ( 20 )nokkonen ( 6 )nuudelit ( 20 )nyhtökaura ( 5 )ohra ( 3 )oliivit ( 5 )omena ( 15 )päärynä ( 3 )pääsiäinen ( 15 )pähkinät ( 30 )paksoi ( 3 )palsternakka ( 4 )paprika ( 45 )parsa ( 4 )parsakaali ( 9 )pasta ( 6 )pataruoka ( 3 )pavut ( 24 )perilla ( 3 )persilja ( 35 )persimon ( 8 )peruna ( 53 )pesto ( 9 )pinaatti ( 11 )piparjuuri ( 6 )pistaasi ( 6 )porkkala ( 3 )porkkana ( 75 )pulla ( 4 )punaherukka ( 7 )punajuuri ( 17 )punakaali ( 15 )punasipuli ( 57 )purjo ( 8 )puuro ( 4 )ranskalaiset ( 4 )raparperi ( 7 )ravintohiivahiutaleet ( 38 )retiisi ( 13 )riisi ( 18 )risotto ( 10 )rosmariini ( 8 )rucola ( 3 )ruohosipuli ( 9 )ruokalahjat ( 5 )rusinat ( 5 )salaatti ( 16 )salottisipuli ( 9 )sämpylät ( 4 )seesaminsiemenet ( 9 )seitan ( 12 )siemenet ( 12 )sienet ( 27 )sipuli ( 150 )sitruuna ( 118 )smoothie ( 4 )soijarouhe ( 22 )soijasuikaleet ( 18 )speltti ( 4 )suklaa ( 4 )sumakki ( 4 )suolakurkku ( 9 )suolapähkinät ( 10 )suppilovahvero ( 14 )taateli ( 4 )tahini ( 12 )tahnat ( 4 )tatti ( 7 )tee ( 3 )tempe ( 6 )texmex ( 8 )thaibasilika ( 4 )tilli ( 20 )timjami ( 15 )toast ( 4 )tofu ( 59 )tomaatti ( 23 )tortilla ( 8 )tuorepuuro ( 4 )valkosipuli ( 257 )vappu ( 11 )varhaiskaali ( 3 )vegaaninen tonnikala ( 4 )vegefeta ( 21 )vegekana ( 5 )vegekinkku ( 3 )vegepekoni ( 3 )veriappelsiini ( 8 )villivihannekset ( 15 )voikukka ( 4 )vuusto ( 3 )yrtit ( 25 )

HOISIN-GLASEERATUT VEGE­PYÖRYKÄT

Hoisin-glaseeratut vegepyörykät ovat tahmean ihania! Aasialaisittain maustetut pyörykät valmistuvat näppärästi kasvisjauhiksesta.

Tarjoile hoisin-glaseeratut vegepyörykät esimerkiksi paistettujen nuudelien kanssa. Mukaan voi pilkkoa runsaasti kasviksia: sipulia, porkkanaa, herkkusieniä ja eri värisiä paprikoita. Kata pöytään lisäksi chilitahnaa ja limelohkoja.

Annoskuva reseptille hoisin-glaseeratut vegepyörykät

HOISIN-GLASEERATUT VEGE­PYÖRYKÄT

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
30-40 min

Ainekset:

  • 1 pkt kasvisjauhista (250-280 g)
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl inkivääriä hienona raasteena
  • ½ ruukkua korianteria
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 tl chilirouhetta
  • 2 rkl kaurafraichea
  • 2 tl seesamiöljyä
  • ½ tl mustapippuria

Paistamiseen:

  • öljyä
  • n. 1 dl hoisin-kastiketta (kaupan valmista tai alla olevan ohjeen mukaan valmistettua)
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • tarjoiluun chilikastiketta ja limelohkoja
  • lisukkeeksi esim. nuudeleita

Hoisin-kastike:

  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl maapähkinävoita
  • 1 rkl kookossokeria
  • 2 tl riisiviinietikkaa
  • 2 tl seesamiöljyä
  • 2 tl srirachaa
  • ripaus mustapippuria

Valmistus:

  1. Valmista ensin hoisin-kastike. Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna niitä hieman veitsellä. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen (tai sauvasekoittimen kulhoon) ja surauttele sileäksi kastikkeeksi.
  2. Tee sitten pyörykät. Laita kasvisjauhis kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, raasta inkivääri ja hienonna korianteri. Sekoita kaikki vegepyöryköiden ainekset keskenään.
  3. Pyörittele massasta öljytyin käsin pyöryköitä ja paista niitä öljyssä pannulla noin kymmenen minuuttia välillä käännellen.
  4. Lisää hoisinkastike pannulle ja jatka paistamista noin viisi minuuttia. Lisää pannulle seesaminsiemenet ja sekoittele niin, että niitä on pyöryköissä tasaisesti.
  5. Tarjoile hoisin-glaseeratut vegepyörykät esimerkiksi paistettujen nuudelien kanssa. Tarjoile lisäksi chilikastiketta.
reseptitkastikkeetpääruoka
aasialaineninkiväärikasvisjauhiskorianterimaapähkinävoivalkosipuli

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit