Kasviskapina text logo
Kategoriat
artikkelit ( 28 )reseptit ( 506 )aamupalat ( 21 )alkuruoat ( 18 )jälkiruoat ( 14 )juomat ( 26 )kastikkeet ( 29 )keitot ( 42 )kokoelma ( 19 )kuukauden kasvikset ( 4 )leivät ( 15 )lisukkeet ( 41 )makeat leivonnaiset ( 36 )pääruoka ( 159 )pasta ( 50 )pienet herkut ( 6 )raaka-aineet ( 6 )säilöntä ( 11 )salaatit ( 41 )suolaiset leivonnaiset ( 22 )
Tägit
aamiainen ( 3 )aasialainen ( 65 )alle 20 min ( 23 )alle 30 min ( 61 )ananas ( 14 )appelsiini ( 8 )aquafaba ( 6 )arkiruoka ( 68 )aurinkokuivatut tomaatit ( 16 )avokado ( 13 )banaani ( 5 )basilika ( 40 )bataatti ( 10 )broccoliini, varsiparsakaali ( 3 )cashew ( 4 )chia-siemenet ( 9 )chili ( 38 )curry ( 7 )dippi ( 3 )drinkki ( 6 )fenkoli ( 3 )gini ( 3 )glögi ( 3 )gluteeniton ( 5 )gnocchit ( 4 )gochujang ( 7 )granaattiomena ( 11 )granola ( 3 )hapanjuuri ( 7 )harissa ( 5 )herkkusieni ( 10 )herne ( 8 )hummus ( 5 )hunajameloni ( 3 )idut ( 7 )inkivääri ( 58 )jalapeno ( 8 )joulu ( 53 )kaali ( 15 )kahvi ( 3 )kahvikakku ( 3 )kakku ( 11 )kantarelli ( 6 )kapris ( 8 )karpalo ( 5 )kasvisjauhis ( 16 )kasvisnakki ( 3 )kasvisruokavalio ( 5 )kaura ( 6 )keltajuuri ( 3 )kesäkurpitsa ( 12 )kevätsipuli ( 25 )kiinankaali ( 3 )kikherne ( 19 )kimchi ( 3 )kirsikkatomaatti ( 20 )kookosmaito ( 4 )korianteri ( 68 )kukkakaali ( 16 )kurkku ( 28 )kurpitsa ( 16 )kuukauden kasvis ( 9 )kyssäkaali ( 3 )lakritsi ( 3 )lanttu ( 12 )lasagne ( 3 )lehtikaali ( 12 )lehtiselleri ( 26 )leipä ( 4 )leivonta ( 25 )lime ( 56 )linssit ( 14 )lipstikka ( 7 )maapähkinävoi ( 14 )maissi ( 6 )mämmi ( 3 )mango ( 9 )mangoldi ( 4 )mansikka ( 5 )manteli ( 10 )merilevämäti ( 5 )minttu ( 21 )miso ( 8 )mocktail ( 4 )mökkiruoka ( 4 )munakoiso ( 11 )myskikurpitsa ( 11 )nippusipuli ( 20 )nokkonen ( 6 )nuudelit ( 20 )nyhtökaura ( 5 )ohra ( 3 )oliivit ( 5 )omena ( 15 )päärynä ( 3 )pääsiäinen ( 15 )pähkinät ( 30 )paksoi ( 3 )palsternakka ( 4 )paprika ( 45 )parsa ( 4 )parsakaali ( 9 )pasta ( 6 )pataruoka ( 3 )pavut ( 24 )perilla ( 3 )persilja ( 35 )persimon ( 8 )peruna ( 53 )pesto ( 9 )pinaatti ( 11 )piparjuuri ( 6 )pistaasi ( 6 )porkkala ( 3 )porkkana ( 75 )pulla ( 4 )punaherukka ( 7 )punajuuri ( 17 )punakaali ( 15 )punasipuli ( 57 )purjo ( 8 )puuro ( 4 )ranskalaiset ( 4 )raparperi ( 7 )ravintohiivahiutaleet ( 38 )retiisi ( 13 )riisi ( 18 )risotto ( 10 )rosmariini ( 8 )rucola ( 3 )ruohosipuli ( 9 )ruokalahjat ( 5 )rusinat ( 5 )salaatti ( 16 )salottisipuli ( 9 )sämpylät ( 4 )seesaminsiemenet ( 9 )seitan ( 12 )siemenet ( 12 )sienet ( 27 )sipuli ( 150 )sitruuna ( 118 )smoothie ( 4 )soijarouhe ( 22 )soijasuikaleet ( 18 )speltti ( 4 )suklaa ( 4 )sumakki ( 4 )suolakurkku ( 9 )suolapähkinät ( 10 )suppilovahvero ( 14 )taateli ( 4 )tahini ( 12 )tahnat ( 4 )tatti ( 7 )tee ( 3 )tempe ( 6 )texmex ( 8 )thaibasilika ( 4 )tilli ( 20 )timjami ( 15 )toast ( 4 )tofu ( 59 )tomaatti ( 23 )tortilla ( 8 )tuorepuuro ( 4 )valkosipuli ( 257 )vappu ( 11 )varhaiskaali ( 3 )vegaaninen tonnikala ( 4 )vegefeta ( 21 )vegekana ( 5 )vegekinkku ( 3 )vegepekoni ( 3 )veriappelsiini ( 8 )villivihannekset ( 15 )voikukka ( 4 )vuusto ( 3 )yrtit ( 25 )

PHO-KEITTO KESÄ­KURPITSA­NUUDELEIL­LA

Pho-keitto kesäkurpitsanuudeleilla on aromaattinen kasviskeitto. Soppaan tulee paistettua tofua, varsiparsakaalia ja ituja. Liemen valmistus ottaa hieman aikaa, mutta makujen sinfonia palkitsee!

Annoskuva reseptille pho-keitto kesäkurpitsanuudeleilla

PHO-KEITTO KESÄ­KURPITSA­NUUDELEIL­LA

Lautanen ja aterimet ikoni
Kuudelle
kello
1 h

Ainekset:

Liemi:

  • 2 sipulia
  • 10 cm pätkä inkivääriä
  • 4 kanelitankoa
  • 4 tähtianista
  • 4 kardemumman kotaa
  • 4 neilikkaa
  • 1 rkl korianterin siemeniä
  • 2 ½ l kasvislientä
  • ½ fenkoli
  • 1 porkkana
  • 2 rkl soijakastiketta

Lisäksi:

  • 2 kesäkurpitsaa
  • 2 pkt savutofua tai marinoitua tofua (á 250-300 g)
  • (kookos)öljyä paistamiseen
  • 500 g varsiparsakaalia
  • ituja
  • korianteria ja minttua
  • tuoretta chiliä
  • limeä lohkoina

Valmistus:

Liemi:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Leikkaa sipulit 2-3 osaan ja levitä pellille leivinpaperin päälle. Leikkaa inkivääri pitkittäin 2-3 osaan ja laita myös pellille. Paahda 225 asteessa, kunnes ovat saaneet kunnolla väriä.
  3. Paahda kuivia mausteita kattilan pohjalla, kunnes ne alkavat tuoksumaan. Kaada kattilaan kasvisliemi ja lisää sipulit ja inkiväärit.
  4. Leikkaa fenkoli ja porkkanat paloiksi ja lisää liemeen. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla puolisen tuntia. Siivilöi liemi ja mausta se soijakastikkeella sopivan suolaiseksi.

Pho-keitto:

  1. Leikkaa kesäkurpitsa nuudeleiksi vihannessorvilla tai esimerkiksi juustohöylän ja veitsen avulla.
  2. Kääri tofut keittiöpyyhkeeseenja laita painon alle puoleksi tunniksi. Leikkaa tofut siivuiksi ja paista kuumalla pannulla runsaassa öljyssä rapeiksi molemmin puolin.
  3. Huuhtaise varsiparsakaalit ja paista niitä kuumalla pannulla öljyssä muutaman minuutin ajan. Mausta soijakastikkeella.
  4. Jaa kesäkurpitsanuudelit kulhoihin. Asettele päälle tofut, varsiparsakaalit ja idut. Kauho perään kuumaa lientä. Viimeistele annokset tuoreilla yrteillä ja hienonnetulla chilillä. Tarjoile limelohkojen kera.
reseptitkeitot
broccoliini, varsiparsakaalichilifenkoliidutinkiväärikesäkurpitsaporkkanasipulitofuyrtit

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit