Omena-sipulitoast on omppusesongin maukkain täytetty lämmin leipä. Hapokkaan kotimaisen omenan, karamellisoidun sipulin, vegejuuston ja dijonsinapin yhdistelmä vie jalat alta!
Uudenlainen herkullinen täyteidea toasteihin on omena + karamellisoitu sipuli. Lisämakua tämä yhdistelmä saa voimakkaasta vegejuustosta (esimerkiksi Violife Epic Mature Cheddar) ja sipaisusta kokojyvä-dijonia. Kotimaiset omenat ovat koko syksyn sesongissa ja niillä saa herkutella pitkälle talveen.
Toastit ovat oivallista hävikkiruokaa. Niitä voi tehdä siinä vaiheessa, kun leipä uhkaa muuttua jättimäiseksi korpuksi ja väliin sopii laittaa mitä nyt jääkaapissa sattuu olemaan. Maukkauden salaisuus on leipien voitelu sinapilla (tai lasten tapauksessa ketsupilla) tai majoneesilla ja väliin kannattaa laittaa ainakin vuustoa ja vihanneksia, kuten tomaattia, paprikaa, pinaattia tai kesäkurpitsaa.