MANSIKKA SANDO

Japanilainen mansikka sando on söpöin välipala tai jälkiruoka, jonka voit kuvitella! Pehmeän kermavaahdon ja makeiden mansikoiden yhdistelmä höttöisen leivän välissä vie hetkessä suoraan Tokion kahviloihin – eikä valmistus voisi olla helpompaa.

Annoskuva reseptille mansikkasando

MANSIKKA SANDO

pala kakkua
8 kpl
kello
yli 1 h

Ainekset:

  • 1 1/2 dl kasvipohjaista vispikermaa
  • 1 rkl tomusokeria
  • 8 viipaletta vehnäpaahtoleipää
  • 500 g mansikoita

Valmistus:

  1. Vatkaa kerma melko kovaksi vaahdoksi yhdessä tomusokerin kanssa.
  2. Laita neljä leipäsiivua työpöydälle ja jaa niille puolet kermavaahdosta. Voit leikata leipien reunat pois halutessasi, mutta en kannusta turhan hävikin tekemiseen.
  3. Leikkaa mansikoista kanta pois ja jaa mansikat kermavaahdon päälle pystyasentoon melko tiiviisti vierekkäin.
  4. Levitä loppu kermavaahdosta mansikoiden päälle.
  5. Paina loput leipäsiivuista kansiksi. Kääri leivät kelmuun ja laita jääkaappiin vähintään tunniksi.
  6. Ota leivät pois kääreistä ja leikkaa kulmasta kulmaan kolmioiksi. Tarjoile heti.
reseptitleivätmakeat leivonnaiset
aasialainenmansikka

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit
Tilaa uutis-kirje