KANATON KATSU SANDO

Kanaton katsu sando on vegaaninen versio japanilaisesta klassikkoleivästä. Rapean paneroidun vegekanapihvin, raikkaan kaalisalaatin ja majoneesin liitto pehmeän leivän välissä on yksinkertaisesti vastustamaton – tämä sando katoaa pöydästä ennen kuin ehdit sanoa itadakimasu.

Annoskuva reseptille kanaton katsu sando

KANATON KATSU SANDO

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
20-30 min

Ainekset:

  • 4 paneroitua vegekanapihviä (esim. Apetit tai Muu)
  • öljyä paistamiseen
  • 8 viipaletta vehnäpaahtoleipää
  • kasvipohjaista majoneesia

Kaalisalaatti:

  • 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
  • n. 150 g varhaiskaalia
  • 1 nippusipuli tai 1-2 kevätsipulia
  • 3/4 dl kasvipohjaista majoneesia 
  • 2 tl riisiviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistus:

  1. Valmista ensin kaalisalaatti. Paahda seesaminsiemeniä hetki kuivalla kuumalla pannulla. Anna jäähtyä.
  2. Suikaloi kaali, hienonna sipuli varsineen. Hiero niiden joukkoon ripaus suolaa, jotta kaali pehmenee.
  3. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja mausta mustapippurilla, tarkista suolan määrä. Laita salaatti hetkeksi jääkaappiin maustumaan.
  4. Paista vegekanapihvit öljyssä pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Paahda paahtoleipäsiivut halutessasi ja voitele ne kevyesti majoneesilla. Jaa kaalisalaatti neljälle leivälle ja laita pihvit päälle. Paina kansi päälle.
  6. Leikkaa leivät puoliksi ja tarjoile heti.
reseptitleivät
aasialainenkevätsipulinippusipuliseesaminsiemenetvarhaiskaali

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit
Tilaa uutis-kirje