Mämmirahka on tämän pääsiäisen hittijälkkäri! Vegaanisena loistavasti onnistuva herkku on raikas vaihtoehto perinteiselle tavalle nauttia mämmiä.
![Annoskuva reseptille mämmirahka](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fkasviskapinastor.blob.core.windows.net%2Fimages%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F03%2Fmammirahka.jpg&w=3840&q=75)
MÄMMIRAHKA
![Lautanen ja aterimet ikoni](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/fork-plate-knife-32.png)
![kello](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/clock-32.png)
Ainekset:
- 1 dl vegaanista vispikermaa
- 2 dl vaniljan makuista Alpro Greek style “rahkaa”
- 1 dl mämmiä
- 2 tl kaakaojauhetta
- (tummaa suklaata)
Valmistus:
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Vatkaa joukkoon vegaaninen rahka. Lisää mämmi ja kääntele sekaan. Mausta kaakaojauheella.
- Laita jääkaappiin toviksi tekeytymään.
- Halutessasi voit koristella annokset raastetulla tummalla suklaalla.
- Mämmirahka säilyy jääkaapissa hyvänä pari päivää.
reseptitjälkiruoat
mämmipääsiäinen