VEGAANISET TUNA MELT -LEIVÄT

Tuna melt -leivät ovat amerikkalainen klassikko, jotka onnistuvat täydellisesti myös kasvipohjaisina. Näissä toasteissa on täytteenä maukas ja mehevä juustoinen vegetonnikalatäyte, nam!

Annoskuva reseptille Vegaaniset tuna melt -leivät

VEGAANISET TUNA MELT -LEIVÄT

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
15 min

Ainekset:

  • 1 prk kasvipohjaista tonnikalaa (esim. Coop soija- ja vehnäproteiinisäilyke tai F’sh Peas vegan flakes)
  • 3-4 rkl kasvipohjaista tuorejuustoa
  • 50 g kasvipohjaista juustoraastetta 
  • 2 rkl tilliä hienonnettuna
  • 1 rkl kapriksia hienonnettuna
  • 1 tl kapristen lientä 
  • 1 tl (kokojyvä) Dijon-sinappia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 8 siivua leipää
  • margariinia tai kasvipohjaista voita 

Valmistus:

  1. Valmista tuna melt -täyte. Valuta vegetonnarista ylimääräiset öljyt pois ja siirrä kulhoon. Sekoita joukkoon tuorejuusto, juustoraaste, tilli ja kaprikset. Mausta kapristen liemellä, sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.
  2. Voitele leivät margariinilla tai vegevoilla. Näistä voidelluista puolista tulee toastien ulkopuolet – aseta siis neljä leivistä voideltu puoli alaspäin eteesi ja levitä niille tuna melt -täyte. Asettele jäljelle jääneet leivät kansiksi margariinipuoli ulospäin.
  3. Paista leivät pannulla, voileipägrillissä tai vohveliraudassa. Halkaise kolmioiksi ja nauti heti.
reseptitleivät
alle 20 minkapristillitoastvegaaninen tonnikala

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit
Tilaa uutis-kirje