Avokadopestopasta on todellinen arjen herkkupasta, joka syntyy alle puolessa tunnissa. Tässä ruoassa kaksi ikisuosisikkia – avokadopasta ja pestopasta – yhdistyvät koko perheelle maistuvaksi arkiruuaksi.
Avokadopestoon tulee nimikkoaineksen lisäksi lehtikaalia ja korianteria sekä auringonkukansiemeniä ja ravintohiivahiutaleita. Pestoa on helppo muokata omien makumieltymysten ja kaapissa olevien raaka-aineiden mukaan: korianterin voi vaihtaa basilikaan tai johonkin muuhun yrttiin, auringonkukansiemenet pinjansiemeniin ja ravintohiivahiutaleet vegeparmesaaniin.
Jos haluat ruuasta proteiinipitoisemman, niin tarjoile sen kanssa esimerkiksi marinoituja papuja tai pannulla paistettua tofua.
Avokadopesto:
Lisäksi:
Avokadopesto:
Avokadopestopasta: