PORKKALA­TAHNA

Porkkalatahna maistuu blinien, ruisnappien tai saaristolaisleivän kanssa nautittuna. Tillillä ja sitruunalla maustettu tahna on joulupöydän suosikki!

Porkkalatahnan valmistamiseen tarvitaan tietysti porkkalaa eli savuisesti marinoitua porkkanaa. Voit valmistaa sen helposti, resepti löytyy porkkalapastan yhteydestä.

porkkalatahna

PORKKALA­TAHNA

Ainekset:

  • 2 dl valmista porkkalaa
  • 1 pieni punasipuli
  • 3 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
  • 150 g vegaanista tuorejuustoa
  • 3 rkl kasvipohjaista fraichea
  • 1-2 rkl sitruunan mehua
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistus:

  1. Hienonna porkkala. Kuori ja hienonna punasipuli, hienonna tilli.
  2. Siirrä tuorejuusto kulhoon ja notkista se sekoittamalla. Sekoita joukkoon fraiche ja sitruunan mehu.
  3. Lisää porkkala, punasipuli ja tilli. Mausta oman maun mukaan suolalla ja valkopippurilla.
  4. Laita tahna hetkeksi jääkaappiin maustumaan ennen tarjoilua.
reseptitalkuruoat
jouluporkkalaporkkanapunasipulisitruunatilli

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit