PUNA­SIPULI­HILLOKE

Punasipulihilloke on ihastuttava lisuke joulupöytään ja maistuu myös leivän päällä, grilliruokien kanssa tai hampurilaisen välissä. Helppo ja mausteinen hilloke on myös oivallinen ruokalahja.

punasipulihilloke

PUNA­SIPULI­HILLOKE

Ainekset:

  • 500 g punasipulia
  • 4 valkosipulinkynttä (n. 20 g)
  • 2 dl punaviiniä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl hillosokeria
  • 3/4 tl suolaa
  • 5 neilikkaa
  • 5 maustepippuria
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis

Valmistus:

  1. Kuori punasipulit, leikkaa ne puoliksi ja sitten ohuiksi siivuiksi tai puolirenkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Laita kaikki hillokkeen ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kevyesti poreillen noin puoli tuntia.
  3. Anna jäähtyä. Nouki mausteet pois ja purkita hilloke. Säilytä punasipulihilloke jääkaapissa.
reseptitsäilöntä
joulupunasipulivalkosipuli

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit