BISCOFF-JOULU­TORTUT

Biscoff-joulutortut tuovat pientä twistiä perinteiseen torttuleivontaan. Täytteenä on täyteläinen keksitahna–tuorejuustoseos, ja koristeeksi valutetaan notkistettua keksitahnaa. Herkulliset tortut valmistuvat nopeasti ja onnistuvat myös airfryerissa – täydellinen makea tarjottava joulun aikaan.

Annoskuva reseptille biscoff-joulutortut

BISCOFF-JOULU­TORTUT

pala kakkua
10 kpl
kello
45 min

Ainekset:

  • 500 g torttutaikinaa (5 levyä)
  • 2 dl biscoff- tai keksitahnaa + 2 rkl koristeluun
  • 100 g kasvipohjaista tuorejuustoa
  • tomusokeria koristeluun

Valmistus:

  1. Ota torttutaikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle 15-30 minuuttia ennen leipomista.
  2. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  3. Leikkaa taikinalevyt kahteen yhtä suureen osaan.
  4. Sekoita keksitahna ja tuorejuusto keskenään.
  5. Tee haluamasi muotoisia torttuja ja laita kahden lusikan avulla kunnon nokareet täytettä jokaisen keskelle.
  6. Paista uunissa noin 12-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  7. Sulata 2 rkl keksitahnaa mikrossa tai vesihauteessa ja valuta lusikan avulla koristeeksi tortuille. Siivilöi pintaan tomusokeria ennen tarjoilua.

Vinkit!

Paista tortut airfryerissa: 8-10 minuuttia 180 asteessa.

reseptitmakeat leivonnaiset
airfryerbiscoffjoulu

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit