Biscoff-joulutortut tuovat pientä twistiä perinteiseen torttuleivontaan. Täytteenä on täyteläinen keksitahna–tuorejuustoseos, ja koristeeksi valutetaan notkistettua keksitahnaa. Herkulliset tortut valmistuvat nopeasti ja onnistuvat myös airfryerissa – täydellinen makea tarjottava joulun aikaan.

BISCOFF-JOULUTORTUT


Ainekset:
- 500 g torttutaikinaa (5 levyä)
- 2 dl biscoff- tai keksitahnaa + 2 rkl koristeluun
- 100 g kasvipohjaista tuorejuustoa
- tomusokeria koristeluun
Valmistus:
- Ota torttutaikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle 15-30 minuuttia ennen leipomista.
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Leikkaa taikinalevyt kahteen yhtä suureen osaan.
- Sekoita keksitahna ja tuorejuusto keskenään.
- Tee haluamasi muotoisia torttuja ja laita kahden lusikan avulla kunnon nokareet täytettä jokaisen keskelle.
- Paista uunissa noin 12-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Sulata 2 rkl keksitahnaa mikrossa tai vesihauteessa ja valuta lusikan avulla koristeeksi tortuille. Siivilöi pintaan tomusokeria ennen tarjoilua.
Vinkit!
Paista tortut airfryerissa: 8-10 minuuttia 180 asteessa.
reseptitmakeat leivonnaiset
airfryerbiscoffjoulu












