SEITAN­QUESADIL­LAT

Seitanquesadillat ovat maukas ja nopea ruoka, joihin voi upottaa vaikkapa joulusta yli jääneen seitankinkun. Meksikolaishenkisissä quesadilloissa maistuu myös paprika ja salsa.

seitanquesadillat

SEITAN­QUESADIL­LAT

Ainekset:

  • seitania tai seitankinkkua
  • paprikaa
  • tortillalettuja
  • salsaa
  • kasvipohjaista juustoraastetta
  • (säilöttyjä tai tuoreita jalapenoja)

Valmistus:

  1. Leikkaa seitan tarvittaessa pienemmiksi paloiksi. Pilko paprika.
  2. Ota tortillalettu työpöydälle eteesi. Levitä puolikkaalle salsaa ja ripottele päälle juustoraastetta, seitania, paprikaa ja halutessasi jalapenosiivuja. Taita toinen puoli kanneksi.
  3. Paista quesadillaa kuivalla kuumalla pannulla, kunnes se on kauniisti ruskistunutta. Käännä ja ruskista myös toiselta puolelta.
  4. Leikkaa puoliksi ja tarjoile esimerkiksi salsan, guacamolen tai fraichen kanssa.
reseptitpääruoka
jalapenopaprikaseitantexmextortilla

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit