Teriyakiranskalaiset ovat uudenlainen hauska ja herkullinen tapa nauttia ranskanperunoista. Majoneesin ja teriyakikastikkeen lisäksi perunoissa maistuu kevätsipuli, korianteri ja lime. Nam!

TERIYAKIRANSKALAISET


Ainekset:
- 750 g rankanperunoita
- suolaa
- kasvipohjaista kewpie-majoneesia (tai tavallista)
- 3 kevätsipulia
- tuoretta korianteria
- teriyakikastiketta
- paahdettuja seesaminsiemeniä
- limelohkoja
Valmistus:
- Paista ranskalaiset uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla.
- Valmista sillä välin majoneesi, jos teet sen itse.
- Hienonna kevätsipulit ja korianteri.
- Laita kypsät ranskanperunat tarjoiluastialle ja lusikoi päälle majoneesia ja valuta pinnalle teriyakikastiketta. Viimeistele kevätsipulilla, korianterilla ja paahdetuilla seesaminsiemenillä. Tarjoile lisäksi limelohkoja, joista jokainen voi puristaa itse oman ranskalaisannoksensa päälle.
- Erityisen hyvin teriyakiranskalaiset sopivat tarjottavaksi japadogien kanssa!
reseptitlisukkeet
aasialainenkevätsipulikorianterilimeranskalaisetseesaminsiemenet