TERI­YAKI­RANSKA­LAISET

Teriyakiranskalaiset ovat uudenlainen hauska ja herkullinen tapa nauttia ranskanperunoista. Majoneesin ja teriyakikastikkeen lisäksi perunoissa maistuu kevätsipuli, korianteri ja lime. Nam!

Annoskuva reseptille teriyakiranskalaiset

TERI­YAKI­RANSKA­LAISET

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
30 min

Ainekset:

  • 750 g rankanperunoita
  • suolaa
  • kasvipohjaista kewpie-majoneesia (tai tavallista)
  • 3 kevätsipulia
  • tuoretta korianteria
  • teriyakikastiketta
  • paahdettuja seesaminsiemeniä
  • limelohkoja

Valmistus:

  1. Paista ranskalaiset uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla.
  2. Valmista sillä välin majoneesi, jos teet sen itse.
  3. Hienonna kevätsipulit ja korianteri.
  4. Laita kypsät ranskanperunat tarjoiluastialle ja lusikoi päälle majoneesia ja valuta pinnalle teriyakikastiketta. Viimeistele kevätsipulilla, korianterilla ja paahdetuilla seesaminsiemenillä. Tarjoile lisäksi limelohkoja, joista jokainen voi puristaa itse oman ranskalaisannoksensa päälle.
  5. Erityisen hyvin teriyakiranskalaiset sopivat tarjottavaksi japadogien kanssa!
reseptitlisukkeet
aasialainenkevätsipulikorianterilimeranskalaisetseesaminsiemenet

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit