Kasviskapina text logo
Kategoriat
artikkelit ( 29 )reseptit ( 541 )aamupalat ( 22 )alkuruoat ( 18 )jälkiruoat ( 15 )juomat ( 26 )kakut ( 1 )kastikkeet ( 31 )keitot ( 44 )kokoelma ( 19 )kuukauden kasvikset ( 4 )leivät ( 15 )lisukkeet ( 44 )makeat leivonnaiset ( 41 )pääruoka ( 172 )pasta ( 57 )pienet herkut ( 6 )raaka-aineet ( 6 )säilöntä ( 11 )salaatit ( 43 )suolaiset leivonnaiset ( 24 )
Tägit
aamiainen ( 3 )aasialainen ( 68 )alle 20 min ( 25 )alle 30 min ( 66 )ananas ( 14 )appelsiini ( 8 )aquafaba ( 7 )arkiruoka ( 71 )aurinkokuivatut tomaatit ( 18 )avokado ( 13 )banaani ( 5 )basilika ( 44 )bataatti ( 10 )broccoliini, varsiparsakaali ( 3 )cashew ( 4 )chia-siemenet ( 11 )chili ( 39 )curry ( 7 )dippi ( 3 )drinkki ( 6 )fenkoli ( 3 )gini ( 3 )glögi ( 3 )gluteeniton ( 5 )gnocchit ( 5 )gochujang ( 8 )granaattiomena ( 11 )granola ( 3 )hapanjuuri ( 7 )harissa ( 5 )herkkusieni ( 10 )herne ( 8 )hernis ( 3 )hummus ( 5 )hunajameloni ( 3 )idut ( 8 )inkivääri ( 62 )jalapeno ( 8 )joulu ( 55 )juuriselleri ( 3 )kaali ( 16 )kahvi ( 3 )kahvikakku ( 3 )kakku ( 11 )kantarelli ( 7 )kapris ( 8 )karpalo ( 5 )kasvisjauhis ( 17 )kasvisnakki ( 3 )kasvisruokavalio ( 6 )kaura ( 7 )keltajuuri ( 3 )kesäkurpitsa ( 14 )kevätsipuli ( 26 )kiinankaali ( 3 )kikherne ( 20 )kimchi ( 3 )kirsikkatomaatti ( 21 )kookosmaito ( 5 )korianteri ( 71 )kukkakaali ( 18 )kurkku ( 29 )kurpitsa ( 16 )kuukauden kasvis ( 9 )kyssäkaali ( 3 )lakritsi ( 3 )lanttu ( 14 )lasagne ( 3 )lehtikaali ( 12 )lehtiselleri ( 30 )leipä ( 4 )leivonta ( 30 )lime ( 61 )linssit ( 16 )lipstikka ( 7 )maapähkinävoi ( 14 )maissi ( 6 )mämmi ( 3 )mango ( 9 )mangoldi ( 4 )mansikka ( 7 )manteli ( 10 )marjat ( 4 )merilevämäti ( 5 )minttu ( 22 )miso ( 9 )mocktail ( 4 )mökkiruoka ( 4 )munakoiso ( 11 )mustikka ( 3 )myskikurpitsa ( 12 )nippusipuli ( 21 )nokkonen ( 6 )nuudelit ( 21 )nyhtökaura ( 6 )ohra ( 3 )oliivit ( 7 )omena ( 16 )päärynä ( 3 )pääsiäinen ( 15 )pähkinät ( 30 )paksoi ( 3 )palsternakka ( 6 )paprika ( 46 )parsa ( 5 )parsakaali ( 9 )pasta ( 6 )pataruoka ( 3 )pavut ( 28 )pehmeä tofu ( 3 )perilla ( 3 )persilja ( 40 )persimon ( 8 )peruna ( 55 )pesto ( 10 )pinaatti ( 11 )piparjuuri ( 6 )pistaasi ( 6 )pizza ( 3 )porkkala ( 3 )porkkana ( 79 )pulla ( 4 )punaherukka ( 7 )punajuuri ( 18 )punakaali ( 15 )punasipuli ( 59 )puolukka ( 3 )purjo ( 8 )puuro ( 4 )ranskalaiset ( 4 )raparperi ( 8 )ravintohiivahiutaleet ( 41 )retiisi ( 13 )riisi ( 19 )risotto ( 11 )rosmariini ( 11 )rucola ( 4 )ruohosipuli ( 9 )ruokalahjat ( 5 )rusinat ( 5 )salaatti ( 17 )salottisipuli ( 9 )salvia ( 3 )sämpylät ( 5 )seesaminsiemenet ( 10 )seitan ( 13 )siemenet ( 12 )sienet ( 36 )sipuli ( 170 )sitruuna ( 126 )smoothie ( 4 )soijarouhe ( 24 )soijasuikaleet ( 18 )speltti ( 4 )suklaa ( 4 )sumakki ( 4 )suolakurkku ( 9 )suolapähkinät ( 10 )suppilovahvero ( 15 )taateli ( 5 )tahini ( 12 )tahnat ( 5 )tatit ( 10 )tee ( 3 )tempe ( 6 )texmex ( 8 )thaibasilika ( 5 )tilli ( 22 )timjami ( 15 )toast ( 4 )tofu ( 60 )tomaatti ( 24 )tortilla ( 8 )tuorepuuro ( 4 )välipalat ( 3 )valkosipuli ( 277 )vappu ( 11 )varhaiskaali ( 3 )vegaaninen tonnikala ( 4 )vegefeta ( 21 )vegekana ( 7 )vegekinkku ( 3 )vegepekoni ( 3 )veriappelsiini ( 8 )villivihannekset ( 15 )voikukka ( 4 )vuusto ( 3 )yrtit ( 27 )

TOMAATTI­NEN KANATON PASTA

Tomaattinen kanaton pasta on nopea ja supermaukas arkiruoka, joka valmistuu näppärästi kasvipohjaisista kanamaisista suikaleista. Makuelämys viimeistellään tulisella arrabbiatapestolla ja vuohenjuustomaisella Chavre-levitteellä.

Annoskuva reseptille tomaattinen kanaton pasta

TOMAATTI­NEN KANATON PASTA

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
30 min

Ainekset:

  • 350 g pastaa
  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 4 aurinkokuivattua tomaattia
  • 2 rkl öljyä (esim. aurinkokuivattujen tomaattien purkista)
  • 1 rs / n. 250 g kasvipohjaista kanamaista tuotetta, esim. Muu Kasvissuikaleet hunajainen tai Gold&Green Mureat ja mehevät suikaleet
  • 3 rkl tomaattipyrettä
  • 1 tlk tomaattimurskaa (400-500 g)
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1-2 dl pastan keitinvettä
  • tuoretta lehtipersiljaa tai basilikaa
  • tarjoiluun esim. kasvipohjaista arrabbiatapestoa ja Chavre-levitettä (Pirkka parhaat & Mö)

Valmistus:

  1. Keitä pasta kypsäksi suolatussa vedessä. Valuta, mutta säästä pari desiä keitinvettä. Huuhtele pasta kylmällä vedellä, jotta kypsyminen pysähtyy, mikäli kastike ei ole samaan aikaan valmis.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
  3. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isolla paistinpannulla. Kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää pannulla valkosipuli ja kanamaiset suikaleet. Paista vielä viitisen minuuttia tai kunnes suikaleisiin tulee nätti paistopinta.
  4. Lisää aurinkokuivatut tomaatit ja tomaattipyre, paista hetki. Lisää sitten tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kastikkeen hautua 5-10 minuuttia.
  5. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Sekoita pasta joukkoon ja lisää pastan keitinvettä sen verran, että saat sopivan koostumuksen. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla tai basilikalla.
  6. Tarjoile tomaattinen kanaton pasta esimerkiksi tulisen arrabbiatapeston ja Chavre-levitteen kanssa.
reseptitpasta
alle 30 minaurinkokuivatut tomaatitpersiljasipulivalkosipulivegekana

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit