YHDEN PANNUN PAPU­ORZO

Yhden pannun papuorzo on helppo ruoka, joka on alle puolessa tunnissa pöydässä. Simppelin ruoan makumaailma viimeistellään oliiveilla ja tuoreilla kirsikkatomaateilla.

Annoskuva reseptille yhden pannun papuorzo

YHDEN PANNUN PAPU­ORZO

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
25 min

Ainekset:

  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 1 1/2 tl paprikajauhetta
  • 1/2 tl savupaprikaa
  • 1 tl suolaa 
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1/2 – 1 tl chilijauhetta tai -hiutaleita 
  • 1/2 tl mustapippuria 
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 3 1/2 dl orzo-pastaa
  • 2 tlk kypsiä kidneypapuja (n. 7 dl)
  • 1 l kasvislientä

Lisäksi:

  • oliiveita
  • kirsikkatomaatteja
  • lehtipersiljaa
  • sitruunalohkoja

Valmistus:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, savupaprikajauhe, suola, oregano, chili ja mustapippuri ja jatka kuullottamista muutama minuutti. Sekoita joukkoon tomaattipyre.
  3. Lisää orzo, huuhdellut pavut sekä kasvisliemi. kuumenna kiehuvaksi. Anna pastan kypsyä noin kymmenen minuuttia, kunnes se on kypsää. Sekoittele usein.
  4. Tarkista maku. Tarjoile ruoka oliivien, kirsikkatomaattien, lehtipersiljan ja sitruunalohkojen kanssa.
reseptitpasta
alle 30 minarkiruokakirsikkatomaattioliivitpavutpersiljasipulisitruunavalkosipuli

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit