Tunacado toast – katso täältä Kasviskapinan versio Joe & the Juice -ravintolan klassikkoleivästä. Herkullinen toast pitää sisällään nimensä mukaisesti kasvipohjaista tonnikalaa ja avokadoa.
![Annoskuva reseptille tunacado toast](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fkasviskapinastor.blob.core.windows.net%2Fimages%2Fwp-content%2Fuploads%2F2024%2F02%2Ftunacado-toast.jpg&w=3840&q=75)
TUNACADO TOAST
![Lautanen ja aterimet ikoni](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/fork-plate-knife-32.png)
![kello](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/clock-32.png)
Ainekset:
- 2 paahtoleipää
- margariinia tai kasvipohjaista voita
- 2 rkl vegaanista pestoa
- ½ prk kasvipohjaista “tonnikalaa” (n. 50 g)
- 1 rkl kasvipohjaista majoneesia
- ½ avokado
- ½ tomaatti tai 2 kirsikkatomaattia (myös 1 aurinkokuivattu tomaatti siivuina sopii hyvin)
- (muutama basilikan lehti)
Valmistus:
- Paahda leivät ensin leivänpaahtimessa. Voitele leivät toiselta puolelta ja käännä ympäri. Leipä täytetään voitelemattomalle puolelle.
- Levitä molemmille leiville ruokalusikallinen pestoa.
- Sekoita tonnikala majoneesin kanssa ja levitä toiselle leivälle. Levitä tonnikalan päälle avokado ja tomaatti siivutettuna sekä basilikan lehtiä niin halutessasi.
- Paina kansi päälle pestopuoli täytettä vasten.
- Paista toast vohveliraudassa, voileipägrillissä tai pannulla lastan avulla painaen.
- Halkaise leipä ja nauti.
Vinkit!
Kasvipohjaista tonnikalaa ovat esimerkiksi Coop-merkin Soy & wheat protein -säilykkeet, Pirkan Vege Soijarouhe -säilykkeet sekä F’sh Peas -säilykkeet
reseptitleivät
avokadobasilikapestotoasttomaattivegaaninen tonnikala