VEGAANI­SET HALLOUMI­TACOT

Halloumitacot, but make it vegan! Onnistuu! Näissä ihanissa tacoissa vegehalloumi maustetaan harissalla ja kaverikseen se saa raikkaita limekurkkuja, varhaiskaalia ja tomaattia.

Annoskuva reseptille vegaaniset halloumitacot

VEGAANI­SET HALLOUMI­TACOT

Lautanen ja aterimet ikoni
kahdelle
kello
20-30 min

Ainekset:

  • 180-200 g kasvipohjaista halloumia (suosittelen Porlammin grillipalaa)
  • 1-2 rkl öljyä
  • 1 tl harissatahnaa
  • pala varhaiskaalia tai jäävuorisalaattia
  • 1 tomaatti
  • 6 pientä maissitortillaa
  • lime-jalapenokastiketta (El Taco Truck & Poppamies vegaanisia)
  • korianterinlehtiä ja limelohkoja

Lime-kurkut:

  • 1/4 kurkku
  • 1 kevätsipuli
  • 1 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • ½ lime
  • ripaus suolaa

Valmistus:

  1. Valmista ensin limekurkut. Leikkaa kurkut ohuiksi siivuiksi. Hienonna kevätsipuli ja korianteri. Purista limen mehu kurkkujen, kevätsipuleiden ja korianterin joukkoon. Mausta ripauksella suolaa. Jätä maustumaan.
  2. Leikkaa vegehalloumi pötköiksi ja ruskista ne öljyssä pannulla. Lisää pannulle lopuksi harissa ja pyörittele halloumeja, kunnes harissa on maustanut ne tasaisesti.
  3. Suikaloi varhaiskaali tai salaatti. Leikkaa tomaatti paloiksi.
  4. Lämmitä tortillat kuivalla kuumalla pannulla. Täytä ne kaalisuikaleilla, limekurkuilla, tomaateilla ja halloumeilla. Viimeistele lime-jalapenokastikkeella ja korianterin lehdillä. Tarjoile lisäksi limelohkoja.
reseptitpääruoka
alle 30 minharissakevätsipulikorianterikurkkulimetexmextomaattitortillavarhaiskaalivegehalloumi

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit