VORO­TAHNA

Vorotahna eli vegaaninen savuporotahna on herkullinen lisä juhlapöytään. Se maistuu suolaisten joulutorttujen, ruislastujen tai saaristolaisleivän päällä.

Annoskuva reseptille vorotahna

VORO­TAHNA

Ainekset:

  • 90 g Good & Green Smoked Ham Flavoured -kasvisleikkelettä
  • 1 suolakurkku
  • 1 pieni punasipuli
  • 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
  • 150 g vegaanista tuorejuustoa
  • 1-2 rkl kasvipohjaista fraichea
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 2 tl dijon-sinappia
  • mustapippuria
  • (suolaa)

Valmistus:

  1. Leikkaa kasvisleikkele pieniksi paloiksi, samoin suolakurkku. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna ruohosipuli.
  2. Siirrä tuorejuusto kulhoon ja notkista se sekoittamalla. Lisää joukkoon fraiche, sitruunan mehu ja sinappi.
  3. Sekoita tuorejuustoseoksen joukkoon leikkele, suolakurkku, punasipuli ja ruohosipuli. Mausta ripauksella mustapippuria. Maista ja lisää tarvittaessa myös ripaus suolaa.
  4. Laita vorotahna jääkaappiin tekeytymään toviksi ennen tarjoilua.

Alkuperäinen resepti: Viena K

reseptitalkuruoat
joulupunasipulisitruunasuolakurkku

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit