GLÖGI­KAAKAO

Glögikaakao maistuu alkutalven viileydessä! Valitse glögi makusi mukaan ja sekoita se tummasta suklaasta tehtyyn kaakaoon – tuhti juoma vie ajatukset jouluun!

Glögikaakao on täydellinen yhdistelmä joulun makuja ja tummasta suklaasta tehtyä tuhtia kaakaota. Voit valmistaa sen joko alkoholittomasta tai alkoholillisesta glögistä.

glögikaakao

GLÖGI­KAAKAO

Lautanen ja aterimet ikoni
Kahdelle
Kello ikoni
10 min

Ainekset:

  • 2 ½ dl glögiä
  • 2 ½ dl kahviin tarkoitettua kasvijuomaa
  • 30 g tummaa suklaata
  • 1-3 rkl kookossokeria

Valmistus:

  1. Kuumenna glögi kattilassa lähes kiehuvaksi.
  2. Kuumenna toisessa kattilassa kasvijuoma ja sekoita sen joukkoon suklaa. Anna suklaan sulaa. Mausta kaakao halutessasi kookossokerilla. Jos käytät oikein makeaa glögiä, ei makeutusta tarvitse välttämättä ollenkaan.
  3. Jaa glögi kahteen kuppiin. Vaahdota kaakao halutessasi sauvasekoittimella ja kaada sitten glögin perään. Nauti lämpimänä.

Vinkit!

Glögikaakao leikkaa melko helposti, varsinkin jos se seisoo jonkun aikaa termarissa. Se kannattaa siinä tapauksessa ravistaa hyvin ennen tarjoilua. Jos tarjoilet glögikaakaoa “on demand”, voit vaahdottaa kaakaon sauvasekoittimella kuohkean rakenteen aikaansaamiseksi.

reseptitjuomat
glögijoulukaakaosuklaa

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit