JOULU­PUURO KAURASTA

Mitä jos tänä jouluna tekisitkin puuron riisin sijaan kotimaisesta kaurasta? Kaurasuurimoista keitelty joulupuuro on herkullista, kotoista ja helppoa valmistaa. Tarjoile kaurasuurimopuuro perinteiseen tapaan kanelisokerin kanssa!

Annoskuva reseptille joulupuuro kaurasta

JOULU­PUURO KAURASTA

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
1 h

Ainekset:

  • 2 dl kaurasuurimoita
  • 1 l vettä
  • 2 – 2 ½ dl kauravispiä tai kaurakermaa
  • 1 tl suolaa

Valmistus:

  1. Mittaa kaurasuurimot ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoitellen, kunnes suurimot ovat kypsiä ja seos on puuroutunut, n. 40-50 min.
  2. Lisää kerma ja anna kuumentua. Mausta suolalla.
  3. Tarjoile esim. kanelisokerin, glögisiirapin ja piparimurusten kanssa.
reseptitaamupalat
joulupuuro

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit