YAKI­SOBA PAN (NUUDELI­HODARIT)

Yakisoba pan eli japanilainen nuudeleilla täytetty hodarisämpylä on mitä mainiointa kesäruokaa! Lisää nuudeleiden joukkoon esim. vegekanaa tai tofua, jos haluat ruokaisammat leivät.

Annoskuva reseptille yakisoba pan

YAKI­SOBA PAN (NUUDELI­HODARIT)

Lautanen ja aterimet ikoni
4 hodaria
kello
20 min

Ainekset:

  • 150 g soba-nuudeleita (tai muita nuudeleita)
  • 1 nippusipuli tai 1-2 kevätsipulia
  • pala varhaiskaalia tai kaalia (n. 100 g)
  • 1 porkkana
  • 1-2 rkl öljyä
  • 100 g chow mein -kastiketta (Spice Up!) tai teriyaki-kastiketta
  • 4 hodarisämpylää
  • sushi-inkivääriä
  • tuoretta korianteria
  • chilikastiketta, esim. Sriracha

Valmistus:

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsiksi. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen lakkaa.
  2. Hienonna sipuli varsineen. Suikaloi kaali. Suikaloi porkkana (kuori halutessasi).
  3. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulin valkoisia osia muutama minuutti. Lisää sitten porkkana ja kaali, paista muutama minuutti.
  4. Sekoita joukkoon nuudelit, suurin osa sipulin vihreistä osista (säästä hieman viimeistelyyn) ja kastike. Kypsennä vielä pari minuuttia, jotta nuudelit kuumenevat ja kypsyvät loppuun.
  5. Lämmitä sämpylät ja jaa nuudeliseos sämpylöihin. Viimeistele sushi-inkiväärillä, sipulin varsilla ja tuoreella korianterilla. Kata pöytään chilikastikepullo, jotta halukkaat voivat maustaa hodareitaan tulisemmiksi.
reseptitleivät
aasialainenalle 20 minhot dogkaalikevätsipulikorianterinippusipulinuudelitvarhaiskaali

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit
Tilaa uutis-kirje