KANATON PASTA­SALAATTI

Kanaton pastasalaatti on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka maistuu kaikille! Curryinen kastike ja tuoreet kasvikset tekevät tästä pastasalaatista täydellisen lounasevään tai piknikruoan.

Annoskuva reseptille kanaton pastasalaatti

KANATON PASTA­SALAATTI

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
40 min

Ainekset:

  • 250 g (täysjyvä)pastaa
  • 240 g vegekanaa (esim. Gold & Green mureat ja mehevät suikaleet)
  • öljyä paistamiseen
  • 2 tl broilerimaustetta 
  • 1 paprika
  • 1 iso tai 2 pientä omenaa 
  • 1/2 kurkku 
  • 3 kevätsipulia

Currykastike:

  • 1 dl kasvipohjaista turkkilaista jogurttia
  • 1 dl kasvipohjaista majoneesia
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 2 tl curryjauhetta
  • 1 tl sokeria 
  • suolaa ja mustapippuria 

Valmistus:

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä al denteksi. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen pysähtyy.
  2. Ruskista vegekanat öljyssä ja mausta broilerimausteella. Anna jäähtyä.
  3. Kuutioi paprika, omena ja kurkku, hienonna kevätsipuli.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kulhossa. Lisää kulhoon pasta, vegekanat ja kasvikset, sekoita hyvin. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, pippuria tai sitruunan mehua. 
reseptitpastasalaatit
kevätsipulikurkkuomenapaprikasitruunavegekana

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit