Kanaton pastasalaatti on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka maistuu kaikille! Curryinen kastike ja tuoreet kasvikset tekevät tästä pastasalaatista täydellisen lounasevään tai piknikruoan.

KANATON PASTASALAATTI


Ainekset:
- 250 g (täysjyvä)pastaa
- 240 g vegekanaa (esim. Gold & Green mureat ja mehevät suikaleet)
- öljyä paistamiseen
- 2 tl broilerimaustetta
- 1 paprika
- 1 iso tai 2 pientä omenaa
- 1/2 kurkku
- 3 kevätsipulia
Currykastike:
- 1 dl kasvipohjaista turkkilaista jogurttia
- 1 dl kasvipohjaista majoneesia
- 1/2 sitruunan mehu
- 2 tl curryjauhetta
- 1 tl sokeria
- suolaa ja mustapippuria
Valmistus:
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä al denteksi. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen pysähtyy.
- Ruskista vegekanat öljyssä ja mausta broilerimausteella. Anna jäähtyä.
- Kuutioi paprika, omena ja kurkku, hienonna kevätsipuli.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kulhossa. Lisää kulhoon pasta, vegekanat ja kasvikset, sekoita hyvin. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, pippuria tai sitruunan mehua.
reseptitpastasalaatit
kevätsipulikurkkuomenapaprikasitruunavegekana












