Kasviskapina text logo
Kategoriat
artikkelit ( 28 )reseptit ( 504 )aamupalat ( 21 )alkuruoat ( 18 )jälkiruoat ( 14 )juomat ( 26 )kastikkeet ( 29 )keitot ( 42 )kokoelma ( 19 )kuukauden kasvikset ( 4 )leivät ( 15 )lisukkeet ( 41 )makeat leivonnaiset ( 35 )pääruoka ( 159 )pasta ( 50 )pienet herkut ( 6 )raaka-aineet ( 6 )säilöntä ( 11 )salaatit ( 40 )suolaiset leivonnaiset ( 22 )
Tägit
aamiainen ( 3 )aasialainen ( 65 )alle 20 min ( 23 )alle 30 min ( 60 )ananas ( 14 )appelsiini ( 8 )aquafaba ( 6 )arkiruoka ( 68 )aurinkokuivatut tomaatit ( 16 )avokado ( 12 )banaani ( 5 )basilika ( 40 )bataatti ( 10 )cashew ( 4 )chia-siemenet ( 9 )chili ( 38 )curry ( 7 )dippi ( 3 )drinkki ( 6 )fenkoli ( 3 )gini ( 3 )glögi ( 3 )gluteeniton ( 5 )gnocchit ( 4 )gochujang ( 7 )granaattiomena ( 11 )granola ( 3 )hapanjuuri ( 7 )harissa ( 5 )herkkusieni ( 10 )herne ( 8 )hummus ( 5 )hunajameloni ( 3 )idut ( 7 )inkivääri ( 58 )jalapeno ( 8 )joulu ( 53 )kaali ( 15 )kahvi ( 3 )kahvikakku ( 3 )kakku ( 11 )kantarelli ( 6 )kapris ( 8 )karpalo ( 5 )kasvisjauhis ( 16 )kasvisnakki ( 3 )kasvisruokavalio ( 5 )kaura ( 6 )keltajuuri ( 3 )kesäkurpitsa ( 12 )kevätsipuli ( 25 )kiinankaali ( 3 )kikherne ( 19 )kimchi ( 3 )kirsikkatomaatti ( 20 )kookosmaito ( 4 )korianteri ( 68 )kukkakaali ( 16 )kurkku ( 27 )kurpitsa ( 16 )kuukauden kasvis ( 9 )kyssäkaali ( 3 )lakritsi ( 3 )lanttu ( 12 )lasagne ( 3 )lehtikaali ( 12 )lehtiselleri ( 26 )leipä ( 4 )leivonta ( 24 )lime ( 55 )linssit ( 14 )lipstikka ( 7 )maapähkinävoi ( 13 )maissi ( 6 )mämmi ( 3 )mango ( 9 )mangoldi ( 4 )mansikka ( 5 )manteli ( 10 )merilevämäti ( 5 )minttu ( 21 )miso ( 8 )mocktail ( 4 )mökkiruoka ( 4 )munakoiso ( 11 )myskikurpitsa ( 11 )nippusipuli ( 20 )nokkonen ( 6 )nuudelit ( 20 )nyhtökaura ( 5 )ohra ( 3 )oliivit ( 5 )omena ( 15 )päärynä ( 3 )pääsiäinen ( 15 )pähkinät ( 29 )paksoi ( 3 )palsternakka ( 4 )paprika ( 45 )parsa ( 4 )parsakaali ( 9 )pasta ( 6 )pataruoka ( 3 )pavut ( 24 )perilla ( 3 )persilja ( 35 )persimon ( 8 )peruna ( 53 )pesto ( 9 )pinaatti ( 11 )piparjuuri ( 6 )pistaasi ( 6 )porkkala ( 3 )porkkana ( 75 )pulla ( 4 )punaherukka ( 7 )punajuuri ( 17 )punakaali ( 15 )punasipuli ( 57 )purjo ( 8 )puuro ( 4 )ranskalaiset ( 4 )raparperi ( 7 )ravintohiivahiutaleet ( 38 )retiisi ( 12 )riisi ( 18 )risotto ( 10 )rosmariini ( 8 )rucola ( 3 )ruohosipuli ( 9 )ruokalahjat ( 5 )rusinat ( 5 )salaatti ( 15 )salottisipuli ( 9 )sämpylät ( 4 )seesaminsiemenet ( 9 )seitan ( 12 )siemenet ( 12 )sienet ( 27 )sipuli ( 150 )sitruuna ( 118 )smoothie ( 4 )soijarouhe ( 22 )soijasuikaleet ( 18 )speltti ( 4 )suklaa ( 4 )sumakki ( 4 )suolakurkku ( 9 )suolapähkinät ( 10 )suppilovahvero ( 14 )taateli ( 4 )tahini ( 12 )tahnat ( 4 )tatti ( 7 )tee ( 3 )tempe ( 6 )texmex ( 8 )thaibasilika ( 4 )tilli ( 20 )timjami ( 15 )toast ( 4 )tofu ( 58 )tomaatti ( 23 )tortilla ( 8 )tuorepuuro ( 4 )valkosipuli ( 256 )vappu ( 10 )varhaiskaali ( 3 )vegaaninen tonnikala ( 4 )vegefeta ( 21 )vegekana ( 5 )vegekinkku ( 3 )vegepekoni ( 3 )veriappelsiini ( 8 )villivihannekset ( 15 )voikukka ( 4 )vuusto ( 3 )yrtit ( 25 )

KOLMEN NUUDELIN SALAATTI GOCHU­JANG-KUKKA­KAALILLA

Kolmen nuudelin salaatti sisältää riisinuudeleiden lisäksi kurkusta ja kesäkurpitsasta tehtyjä nuudeleita. Nuudelisalaattiin rakennetta ja potkua tuovat gochujang-paahdetut kukkakaalit sekä gochujang-salaatinkastike.

Annoskuva reseptille kolmen nuudelin salaatti

KOLMEN NUUDELIN SALAATTI GOCHU­JANG-KUKKA­KAALILLA

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
40 min

Ainekset:

  • 100 g riisinuudeleita
  • 1 pienehkö kesäkurpitsa
  • ½ kurkku
  • pari tomaattia
  • tuoretta minttua
  • ruohosipulia tai kevätsipulia
  • chiliä
  • seesaminsiemeniä

Gochujang-kukkakaali:

  • 1 kukkakaali
  • 1 rkl gochujang -chilitahnaa
  • 2 rkl misotahnaa
  • 1-2 rkl öljyä
  • 1 pullea valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 rkl inkivääriä raastettuna

Gochujang-salaatinkastike:

  • 1 ½ rkl gochujang -chilitahnaa
  • 1 rkl inkivääriä raastettuna
  • 1 rkl paahdettua seesamiöljyä
  • 1 rkl vaahtera- tai agavesiirappia
  • ½ rkl soijakastiketta
  • ½ rkl riisiviinietikkaa tai omenaviinietikkaa

Valmistus:

  1. Valmista gochujang-kukkakaali ja -salaatinkastike alla olevien ohjeiden mukaan.
  2. Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  3. Leikkaa kesäkurpitsa ja kurkku nuudeleiksi spiraalileikkurin avulla. Voit leikata kasvikset myös esim. juustohöylällä ohuiksi siivuiksi ja sitten veitsen avulla suikaleiksi.
  4. Sekoita kaikki nuudelit keskenään ja levitä tarjoiluvadille. Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Asettele nuudeleiden päälle tomaatit sekä gochujang-kukkakaalit ja valuta salaatinkastike ympäriinsä salaatin päälle. Viimeistele runsaalla määrällä silputtuja yrttejä, tuoreella chilillä sekä seesaminsiemenillä.

Gochujang-kukkakaali:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Leikkaa kukkakaali suupaloiksi.
  3. Sekoita keskenään gochujang, misotahna, öljy, hienonnettu valkosipulinkynsi ja raastettu inkivääri. Hiero seos kukkakaaleihin.
  4. Paahda uunnissa noin 10-15 minuuttia, kunnes kukkakaaleissa on kiva paahtunut väri ja ne ovat napakan kypsiä. Käytä kuumina tai jäähtyneinä.

Gochujang-salaatinkastike:

  1. Mittaa kaikki ainekset pulloon, sulje korkki ja ravista huolellisesti sekaisin.

reseptitsalaatit
aasialainenchiligochujanginkiväärikesäkurpitsakukkakaalikurkkuminttumisonuudelitruohosipuliseesaminsiemenettomaattivalkosipuli

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit