MUURIN­POHJA­LETUT

Muurinpohjaletut kuuluvat kesään! Ne saavat rouheaa makua ohrajauhoista ja onnistuvat erinomaisesti ilman kananmunaa. Tarjoile lettujen kanssa makeita tai suolaisia täytteitä.

Hyvä suolainen kaveri letuille on esimerkiksi k*nkkutäyte ja tuoreet kasvikset. Makealla puolella kannattaa kokeilla sokerin ja sitruunamehun yhdistelmää, mutta toki tuoreet marjat, hillot ja kermavaahtokin toimivat aina.

muurinpohjaletut

MUURIN­POHJA­LETUT

Lautanen ja aterimet ikoni
n. 15 kpl
kello
n. 60 min

Ainekset:

  • 1 l kauramaitoa tai muuta kasvijuomaa
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl ohrajauhoja
  • 2 rkl margariinia tai vegaanista voita sulatettuna (+ lisää paistamiseen)
  • 1 tl suolaa

Valmistus:

  1. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään. Jätä taikina turpoamaan vähintään puoleksi tunniksi, ei haittaa vaikka unohtuisi pidemmäksikin aikaa.
  2. Kuumenna muurinpohjapannu ja paista ohuiksi letuiksi margariinin avulla.
  3. Tarjoile makeiden tai suolaisten täytteiden kanssa.
reseptitjälkiruoat
letutmökkiruoka

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit