Omena-maapähkinävoiviinerit valmistuvat superhelposti ja nopeasti oikaisemalla: valmista pakastelehtitaikinaa käyttämällä. Omena ja maapähkinävoi on klassikko makupari, joka toimii mainiosti myös leivonnaisissa.
![Annoskuva reseptille omena-maapähkinävoiviinerit](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fkasviskapinastor.blob.core.windows.net%2Fimages%2Fwp-content%2Fuploads%2F2024%2F02%2Fomena-maapahkinavoiviinerit.jpg&w=3840&q=75)
OMENA-MAAPÄHKINÄVOIVIINERIT
![pala kakkua](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2023/01/piece-of-cake-32.png)
![kello](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/clock-32.png)
Ainekset:
- 3 lehtitaikinalevyä
- 6 rkl maapähkinävoita
- 1-2 hapokasta omenaa
- ripaus kanelia
- tomusokeria
- (voiteluun halutessasi esim. vaniljavanukasta, kaurajuomaa tai soijajogurttia)
Valmistus:
- Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
- Leikkaa sulaneet lehtitaikinalevyt kahtia. Levitä jokaiselle lehtitaikinaneliölle ruokalusikallinen maapähkinävoita.
- Leikkaa omenasta siemenet ja kanta pois. Siivuta omena ja jaa siivut lehtitaikinapaloille. Ripottele päälle hieman kanelia. Voitele reunat halutessasi.
- Paista viinereitä 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä. Viimeistele tomusokerilla juuri ennen tarjoilua.
reseptitmakeat leivonnaiset
maapähkinävoiomena