Suklainen maapähkinävoituorepuuro on ihanan herkku ja samalla ravinteikas aamu- tai välipala. Marjat antavat puurolle mukavaa raikkautta.
![Annoskuva reseptille suklainen maapähkinövoituorepuuro](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fkasviskapinastor.blob.core.windows.net%2Fimages%2Fwp-content%2Fuploads%2F2024%2F02%2Fsuklainen-maapahkinavoituorepuuro-2.jpg&w=3840&q=75)
SUKLAINEN MAAPÄHKINÄVOITUOREPUURO
![Lautanen ja aterimet ikoni](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/fork-plate-knife-32.png)
2 pientä annosta
![kello](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/clock-32.png)
Ainekset:
- 5 tuoretta taatelia
- 2 ½ dl kauramaitoa tai muuta kasvijuomaa
- 1 1/4 dl kaurahiutaleita
- 4 rkl maapähkinävoita
- 3 rkl raakakaakaojauhetta
- 1 rkl chia-siemeniä
- kourallinen mansikoita, vadelmia tai muita marjoja
Valmistus:
- Poista taateleista kivet.
- Mittaa kauramaito blenderiin taateleiden kera ja surauta mahdollisimman sileäksi.
- Mittaa maapähkinävoi, raakakaakaojauhe ja chia-siemenet kulhoon. Lisää taateli-kauramaitoseos ja sekoita hyvin. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 20 minuuttia.
- Muussaa marjat tarjoilukippojen pohjalle. Lusikoi maapähkinävoituorepuuro päälle. Koristele haluamallasi tavalla (esim. maapähkinävoilla ja mansikkaviipaleilla) ja nauti.
reseptitaamupalat
chia-siemenetmaapähkinävoimarjattaatelituorepuuro