Piparjuuri-perunamuussi on täydellistä lohturuokaa: pehmoisen kermaista ja ihanan luonteikasta. Piparjuurimuussi sopii lisukkeeksi monille eri ruuille.
![Annoskuva reseptille piparjuuri-perunamuussi](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fkasviskapinastor.blob.core.windows.net%2Fimages%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2FDSC05690.jpg&w=3840&q=75)
PIPARJUURI-PERUNAMUUSSI
![Lautanen ja aterimet ikoni](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/fork-plate-knife-32.png)
![kello](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/clock-32.png)
Ainekset:
- 1 kg jauhoisia perunoita
- 50 g vegaanista voita
- 3 dl kahviin tarkoitettua kasvijuomaa
- 2-3 rkl piparjuurta raastettuna
- suolaa
Valmistus:
- Kuori perunat, leikkaa isommat perunat pariin-kolmeen osaan ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
- Valuta vesi pois ja lisää voi kuutioina muussin sekaan. Muussaa perunat käsivatkaimen tai muussinuijan avulla ja lisää kasvijuomaa vähän kerrallaan, kunnes koostumus on täydellinen.
- Mausta muussi vastaraastetulla piparjuurella ja suolalla. Tarjoile kuumana. Halutessasi voit ripotella valmiin muussin pinnalle hienonnettua kevätsipulia tai vaikkapa persiljaa.
reseptitlisukkeet
perunapiparjuuri