PUNAJUURI­VUOKA

Punajuurivuoka on joulupöydän väripilkku! Herkullisessa vuuassa maistuvat pekaanipähkinät ja vegaaninen sinihomejuusto. Santsaustakuu!

punajuurivuoka

PUNAJUURI­VUOKA

Lautanen ja aterimet ikoni
Kuudelle
Kello ikoni
1 h 45 min

Ainekset:

  • 700 g punajuuria
  • 1 punasipuli
  • 1 dl pekaanipähkinöitä
  • 100 g vegaanista sinihomejuustoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 dl kaurakermaa

Valmistus:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Kuori punajuuret ja leikkaa ne ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai veitsellä.
  3. Kuori punasipuli ja leikkaa siivuiksi. Rouhi pekaanipähkinät karkeaksi rouheeksi.
  4. Lado ainekset vuokaan kerroksittain: punajuuri- ja punasipulisiivuja, pähkinärouhetta ja murusteltua sinihomejuustoa. Ripsi väleihin myös hieman suolaa ja mustapippuria.
  5. Kaada vuokaan kaurakerma.
  6. Paista vuokaa uunissa noin tunnin – puolentoista ajan tai kunnes punajuuret ovat kypsiä. Mitä ohuemmat siivut, sitä lyhyempi paistoaika.
reseptitlisukkeet
joulupähkinätpunajuuripunasipuli

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit