RAPARPERI­MEHU

Raikas raparperimehu syntyy helposti reilussa puolessa tunnissa ilman mehumaijaa. Mehun tumma väri tulee kookossokerista, mutta voit käyttää itsellesi mieluista makeuttajaa.

Annoskuva reseptille raparperimehu

RAPARPERI­MEHU

juomalasi
n. 2 l
kello
45 min
+ jäähtyminen

Ainekset:

  • 1 l raparperin paloja
  • 2 l vettä
  • kanelitanko
  • 1-2 dl kookossokeria (tai muuta mieluista makeuttajaa)
  • 2 rkl sitruunamehua

Valmistus:

  1. Laita pilkotut raparperit, vesi ja kanelitanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin puoli tuntia.
  2. Lisää kuuman mehun joukkoon sokeri ja sitruunamehu. Anna jäähtyä ja siivilöi.
  3. Mehu säilyy jääkaapissa noin viikon, pakastimessa vuoden.
reseptitjuomat
mehuraparperisitruuna

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit