SEITAN­SCHNITZELIT

Seitanschnitzelit muuttavat seitankinkun jämät alle puolessa tunnissa uudeksi herkulliseksi arkiruoaksi! Sitruunan ja kapristen kanssa tarjoiltuna vegaaniset schnitzelit käyvät myös paremmasta ateriasta. Lisukkeeksi passaa hyvin perunat missä tahansa muodossa.

Annoskuva reseptille seitanschnitzelit, vegaaniset schnitzelit

SEITAN­SCHNITZELIT

Lautanen ja aterimet ikoni
neljälle
kello
30 min

Ainekset:

  • 4 siivua seitania (esim. itse tehdystä tai kaupan valmiista seitankinkusta leikattu)
  • 2 rkl sinappia (vahvaa tai mietoa maun mukaan)
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ dl kaurakermaa
  • 2 dl pankojauhoja (tai korppujauhoja)
  • kasvipohjaista voita ja öljyä paistamiseen
  • suolaa ja mustapippuria
  • tarjoiluun sitruunasiivuja, kapriksia ja persiljaa

Valmistus:

  1. Sivele seitansiivut sinapilla molemmin puolin.
  2. Laita panerointia varten yhdelle syvälle lautaselle jauhot, toiselle kerma ja kolmannelle pankojauhot.
  3. Paneroi seitanit kääntelemällä ne ensin vehnäjauhoissa, sitten kermassa ja lopuksi pankojauhoissa.
  4. Kuumenna reilusti voita ja öljyä pannulla ja paista seitanschnitzelit rapeiksi ja ruskistuneiksi molemmin puolin. Mausta pinnat suolalla ja mustapippurilla.
  5. Tarjoile sitruunasiivujen, kapristen ja hienonnetun persiljan kanssa.
reseptitpääruoka
hävikkiseitan

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit