VUUSTO­SARVET

Vuustosarvet on helppo ja nopea leivonnainen. Herkuissa sarvissa maistuu vegaaninen juustoraaste sekä täytteessä että taikinassa. Tarjoile vuustosarvia aamu- tai välipalalla tai vaikkapa keittolounaalla.

vuustosarvet

VUUSTO­SARVET

Lautanen ja aterimet ikoni
12 kpl
kello
30 min +
1 h kohotus

Ainekset:

  • 2 dl kaura- tai soijajuomaa
  • 150 g vegaanista juustoraastetta
  • 25 g hiivaa
  • 1 rkl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl rypsiöljyä

Valmistus:

  1. Lämmitä kaurajuomaa hieman kattilassa tai mikrossa, jotta se on suunnilleen kädenlämpöistä.
  2. Ota 1 ½ dl vegaanisesta juustoraasteesta erikseen.
  3. Murenna hiiva nesteen sekaan, sekoita joukkoon sokeri ja suola.
  4. Lisää jauhot sekä rypsiöljy ja jäljelle jäänyt juustoraaste. Sekoita tasaiseksi. Anna kohota liinalla peiteltynä noin tunnin ajan.
  5. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  6. Kippaa taikina jauhotetulle pöydälle ja jaa kahteen osaan. Muotoile tasaisiksi palleroiksi ja kauli noin sentin paksuisiksi kiekoiksi. Jaa kumpikin kiekko pizzaleikkurilla kuuteen osaan.
  7. Jaa 1 ½ dl juustoraastetta kolmioiden leveisiin päätyihin ja rullaa taikinat sarviksi. Siirrä leivinpaperille uunipellille.
  8. Paista 10-15 minuuttia.
reseptitsuolaiset leivonnaiset
leivonta

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit