Vuustosarvet on helppo ja nopea leivonnainen. Herkuissa sarvissa maistuu vegaaninen juustoraaste sekä täytteessä että taikinassa. Tarjoile vuustosarvia aamu- tai välipalalla tai vaikkapa keittolounaalla.
![Annoskuva reseptille vuustosarvet](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fkasviskapinastor.blob.core.windows.net%2Fimages%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F04%2Fvuustosarvet.jpg&w=3840&q=75)
VUUSTOSARVET
![Lautanen ja aterimet ikoni](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/fork-plate-knife-32.png)
![kello](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/clock-32.png)
1 h kohotus
Ainekset:
- 2 dl kaura- tai soijajuomaa
- 150 g vegaanista juustoraastetta
- 25 g hiivaa
- 1 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
- ½ dl rypsiöljyä
Valmistus:
- Lämmitä kaurajuomaa hieman kattilassa tai mikrossa, jotta se on suunnilleen kädenlämpöistä.
- Ota 1 ½ dl vegaanisesta juustoraasteesta erikseen.
- Murenna hiiva nesteen sekaan, sekoita joukkoon sokeri ja suola.
- Lisää jauhot sekä rypsiöljy ja jäljelle jäänyt juustoraaste. Sekoita tasaiseksi. Anna kohota liinalla peiteltynä noin tunnin ajan.
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Kippaa taikina jauhotetulle pöydälle ja jaa kahteen osaan. Muotoile tasaisiksi palleroiksi ja kauli noin sentin paksuisiksi kiekoiksi. Jaa kumpikin kiekko pizzaleikkurilla kuuteen osaan.
- Jaa 1 ½ dl juustoraastetta kolmioiden leveisiin päätyihin ja rullaa taikinat sarviksi. Siirrä leivinpaperille uunipellille.
- Paista 10-15 minuuttia.
reseptitsuolaiset leivonnaiset
leivontavuusto