APRIKOOSI-PISTAASI­TORTUT

Joulutortut aprikoosi–pistaasitäytteellä ovat tämän joulun hitti! Tortut valmistuvat kätevästi valmiista torttutaikinasta ja sopivat täydellisesti talven juhlapöytään ja joulun kahvihetkiin. Tomusokerilla viimeisteltynä aprikoosi-pistaasitortut ovat näyttäviä tarjottavia ilman suurta vaivaa.

Annoskuva reseptille aprikoosi-pistaasitortut

APRIKOOSI-PISTAASI­TORTUT

pala kakkua
10 kpl
kello
45 min

Ainekset:

  • 500 g torttutaikinaa (5 levyä)
  • n. 1 ½ dl aprikoosimarmeladia
  • ½ dl pistaasitahnaa
  • 25 g kasvipohjaista tuorejuustoa
  • n. ½ dl pistaasipähkinöitä rouhittuna
  • tomusokeria koristeluun

Valmistus:

  1. Ota torttutaikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle 15-30 minuuttia ennen leipomista.
  2. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  3. Leikkaa taikinalevyt kahteen yhtä suureen osaan.
  4. Tee haluamasi muotoisia torttuja ja lusikoi nokare marmeladia tortun keskelle.
  5. Sekoita pistaasitahna ja tuorejuusto keskenään ja lusikoi sitä vielä pienet nokareet jokaiselle tortulle.
  6. Paista uunissa noin 12-15 minuuttia.
  7. Ripottele kuumille tortuille pistaasirouhetta ja anna jäähtyä. Siivilöi pintaan tomusokeria ennen tarjoilua.

Vinkit!

Paista tortut airfryerissa: 8-10 minuuttia 180 asteessa.

reseptitmakeat leivonnaiset
airfryeraprikoosijoulupistaasi

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit