Auringonkukansiemenparmesaani on herkullinen vaihtoehto parmesaanille. Vain muutamasta raaka-aineesta valmistuu helposti ja nopeasti täydellinen ripoteltava pastojen ja muiden ruokien päälle.
![Annoskuva reseptille auringonkukansiemenparmesaani](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fkasviskapinastor.blob.core.windows.net%2Fimages%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fauringonkukansiemenparmesaani-1.jpg&w=3840&q=75)
AURINGONKUKANSIEMENPARMESAANI
Ainekset:
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- 1 dl ravintohiivahiutaleita
- ½ tl suolaa
- 1/4 tl savupaprikajauhetta
Valmistus:
- Paahda auringonkukansiemeniä kuumalla kuivalla pannulla pari minuuttia. Varo ettei ne pala. Siirrä pois pannulta ja anna jäähtyä.
- Mittaa kaikki ainekset mortteliin tai tehosekoittimeen ja rouhi melko hienoksi rouheeksi.
- Säilytä vegeparmesaani kannellisessa purkissa jääkaapissa, niin se pysyy hyvänä pitkään.
Mitä ovat ravintohiivahiutaleet? Lue lisää täältä!
reseptitlisukkeet
ravintohiivahiutaleetsiemenet