Chavre-viikunatortut ovat joulunalusajan hitti! Makean ja suolaisen yhdistelmä on tunnetusti voittamaton ja näissä tortuissa maistuu klassikkopari: viikunahillo ja kasvipohjainen “vuohenjuusto”.
![Annoskuva reseptille chavre-viikunatortut](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fkasviskapinastor.blob.core.windows.net%2Fimages%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F12%2Fchavre-viikunatortut-1.jpg&w=3840&q=75)
CHAVRE-VIIKUNATORTUT
![pala kakkua](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2023/01/piece-of-cake-32.png)
![kello](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/clock-32.png)
Ainekset:
- 500 g lehtitaikinalevyjä (5-6 kpl)
- 180 g kasvipohjaista vuohenjuustoa (Mö Chavre)
- n. 1 ½ dl viikunahilloa
Valmistus:
- Sulata lehtitaikinalevyt leivinpaperin päälle levitettynä.
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Leikkaa lehtitaikinalevyt kahteen osaan ja leikkaa neliöiden kulmiin vinot viillot. Taittele tähtitortuiksi, kiinnitä taikinatarvittaessa veden avulla.
- Paista torttuja noin 10-15 minuuttia, kunnes kauniisti ruskistuneita. Anna jäähtyä.
- Täytä jäähtyneet tortut Chavrella ja viikunahillolla.
reseptitmakeat leivonnaiset
jouluviikuna