CHAVRE-VIIKUNA­TORTUT

Chavre-viikunatortut ovat joulunalusajan hitti! Makean ja suolaisen yhdistelmä on tunnetusti voittamaton ja näissä tortuissa maistuu klassikkopari: viikunahillo ja kasvipohjainen “vuohenjuusto”.

chavre-viikunatortut

CHAVRE-VIIKUNA­TORTUT

pala kakkua
10-12 kpl
kello
1 h

Ainekset:

  • 500 g lehtitaikinalevyjä (5-6 kpl)
  • 180 g kasvipohjaista vuohenjuustoa (Mö Chavre)
  • n. 1 ½ dl viikunahilloa

Valmistus:

  1. Sulata lehtitaikinalevyt leivinpaperin päälle levitettynä.
  2. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  3. Leikkaa lehtitaikinalevyt kahteen osaan ja leikkaa neliöiden kulmiin vinot viillot. Taittele tähtitortuiksi, kiinnitä taikinatarvittaessa veden avulla.
  4. Paista torttuja noin 10-15 minuuttia, kunnes kauniisti ruskistuneita. Anna jäähtyä.
  5. Täytä jäähtyneet tortut Chavrella ja viikunahillolla.
reseptitmakeat leivonnaiset
jouluviikuna

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit