Mainos: Mati
Chickenless teriyaki subit syntyvät helposti kanattomista fileistä ja raikkaista kasviksista. Makea sipulikastike viimeistelee nämä herkulliset patongit, jotka sopivat täydellisesti viikonlopun rentoon ruokailuun tai nopeiksi arkieväiksi.

CHICKENLESS TERIYAKI SUBIT


Ainekset:
- 2 pkt kanattomia fileitä (Mati Chickenless Fillets à 180 g)
- öljyä
- 3/4 dl teriyakikastiketta
- 1 punasipuli
- 2 tomaattia
- 2 suolakurkkua
- 1 paprika
- 1 ruukku salaattia
- 2-4 patonkia koosta riippuen
- kasvipohjaista majoneesia
- makeaa sipulikastiketta
- (jalapenoja)
Valmistus:
- Leikkaa kanattomat fileet pitkittäin puoliksi ja ruskista öljyssä pannulla molemmin puolin. Lisää teriyaki-kastike pannulle ja anna kiehahtaa. Siirrä sivuun.
- Pilko kaikki kasvikset. Kuori punasipuli, halkaise se ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Viipaloi tomaatti ja suolakurkku, suikaloi paprika ja salaatti.
- Halkaise patonki ja voitele majoneesilla. Täytä kasviksilla ja teriyaki-vegekanalla. Viimeistele makealla sipulikastikkeella ja halutessasi jalapenoilla.
reseptitleivät
paprikapunasipulisalaattisuolakurkkutomaattivegekana











