CHICKENLESS TERIYAKI SUBIT

Mainos: Mati

Chickenless teriyaki subit syntyvät helposti kanattomista fileistä ja raikkaista kasviksista. Makea sipulikastike viimeistelee nämä herkulliset patongit, jotka sopivat täydellisesti viikonlopun rentoon ruokailuun tai nopeiksi arkieväiksi.

Annoskuva reseptille chickenless teriyaki subit

CHICKENLESS TERIYAKI SUBIT

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
20 min

Ainekset:

  • 2 pkt kanattomia fileitä (Mati Chickenless Fillets à 180 g)
  • öljyä 
  • 3/4 dl teriyakikastiketta
  • 1 punasipuli
  • 2 tomaattia 
  • 2 suolakurkkua
  • 1 paprika
  • 1 ruukku salaattia 
  • 2-4 patonkia koosta riippuen
  • kasvipohjaista majoneesia 
  • makeaa sipulikastiketta
  • (jalapenoja)

Valmistus: 

  1. Leikkaa kanattomat fileet pitkittäin puoliksi ja ruskista öljyssä pannulla molemmin puolin. Lisää teriyaki-kastike pannulle ja anna kiehahtaa. Siirrä sivuun.
  2. Pilko kaikki kasvikset. Kuori punasipuli, halkaise se ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Viipaloi tomaatti ja suolakurkku, suikaloi paprika ja salaatti.
  3. Halkaise patonki ja voitele majoneesilla. Täytä kasviksilla ja teriyaki-vegekanalla. Viimeistele makealla sipulikastikkeella ja halutessasi jalapenoilla.
reseptitleivät
paprikapunasipulisalaattisuolakurkkutomaattivegekana

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit