JUHANNUS­PERUNAT MERILEVÄ­MÄDILLÄ

Juhannusperunat ovat uudet kesäiset suosikkipotut! Paahdetut perunat tarjoillaan merilevämädin, punasipulin ja kaura-fraichen kera ja nimestään huolimatta ne maistuvat ympäri vuoden.

juhannusperunat

JUHANNUS­PERUNAT MERILEVÄ­MÄDILLÄ

Lautanen ja aterimet ikoni
4-6 annosta
kello
40 min

Ainekset:

  • 1 kg (varhais)perunoita
  • öljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 punasipuli
  • ½ sitruunan mehu
  • vegaanista fraichea
  • merilevämätiä
  • tilliä

Valmistus:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Pese perunat ja pilko ne sopiviksi suupaloiksi. Laita perunat uunivuokaan ja sekoita joukkoon loraus öljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Paahda perunoita uunissa noin 25 minuuttia, tai kunnes kypsiä. Sekoita jossain kohtaa, jos muistat.
  4. Perunoiden paahtuessa kuori ja hienonna punasipuli. Purista joukkoon sitruunan mehu ja anna maustua.
  5. Kun potut ovat kypsiä, lusikoi niiden päälle kaura-fraichea ja merilevämätiä. Lisää punasipulit ja viimeistele hienonnetulla tuoreella tillillä.
reseptitlisukkeet
merilevämätiperunapunasipulisitruunatilli

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit