K*nkkutäyte on oiva kaveri suolaisille letuille, uuniperunoille tai vaikkapa voileipäkakun väliin. Se valmistuu vegekinkusta, paprikasta ja nippupunasipulista helposti ja nopeasti.
![Annoskuva reseptille k*nkkutäyte](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fkasviskapinastor.blob.core.windows.net%2Fimages%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F07%2Fk_nkkutayte-1.jpg&w=3840&q=75)
K*NKKUTÄYTE
Ainekset:
- 1 nippupunasipuli tai nippusipuli
- 1 suippopaprika tai tavallinen paprika
- 150 g vegaanista tuorejuustoa (esim. valkosipuli-yrtti)
- 200 g vegaanista fraichea
- 1 tl sinappia
- 150 g vegaanisia kinkkusuikaleita (tai savutofusuikaleita)
- suolaa ja mustapippuria
Valmistus:
- Hienonna nippusipulit ja paprika.
- Laita tuorejuusto kulhoon ja pehmitä se haarukalla muussaamalla. Sekoita joukkoon fraiche ja sinappi, sitten loput ainekset. Mausta oman maun mukaan suolalla ja mustapippurilla.
- K*nkkutäyte sopii hyvin esimerkiksi suolaisten lettujen, täytettyjen leipien, voileipäkakkujen ja uuniperunoiden täytteeksi.
Vinkit!
Nippusipulin sesongin ulkopuolella voit hienontaa täytteeseen tavallisen pienen punasipulin ja hieman ruoho- tai kevätsipulia.
Täydellisten muurinpohjalettujen resepti löytyy täältä!
reseptitkastikkeet
nippusipulipaprikavegekinkku