Mangolassi on raikas juoma, joka sopii niin aamupalaksi kuin jälkiruuaksikin. Lassi on vähän kuin intialainen versio smoothiesta. Se valmistuu helposti ja nopeasti vain muutamasta raaka-aineesta.
![Annoskuva reseptille mangolassi](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fkasviskapinastor.blob.core.windows.net%2Fimages%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fmangolassi-1.jpg&w=3840&q=75)
MANGOLASSI
![juomalasi](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/12/wine-glass-32.png)
![kello](https://kasviskapinastor.blob.core.windows.net/images/wp-content/uploads/2022/11/clock-32.png)
Ainekset:
- 1 mango
- 3 dl soijajogurttia
- n. 1 dl kasvijuomaa (esim. soija- tai kaurajuomaa)
- n. 2 rkl agavesiirappia
- ½ tl kardemummaa
- (ripaus sahramia ja/tai kurkumaa)
- (6 jääpalaa)
Valmistus:
- Kuori ja kuutioi mango.
- Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauttele juomaksi.
- Tarjoile heti.
Vinkit!
Soijaton mangolassi onnistuu käyttämällä kaurapohjaista jogurttia ja juomaa.
reseptitjuomat
alle 20 minmango