LANTTU JA VERI­APPEL­SIINI

Lanttu

Lanttu ansaitsee maineen palautuksen, sillä se on herkullinen ja monipuolinen juures. Lisäksi se on todellista lähiruokaa ja edullinen valinta hevi-osastolla. Lanttu maistuu hyvältä niin raakana kuin kypsänäkin ja se sopii perinteisten suomalaisten makumaailmojen lisäksi myös aasialaisiin resepteihin.

Veriappelsiini

Alkuvuoden suosikkihedelmä on pirtsakka veriappelsiini. Ohutkuorinen ja supermehukas sitrushedelmä maistuu sellaisenaan, mutta on myös omiaan monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Kokeile myös puristaa veriappelsiineista mehua – sen parempaa ei olekaan!

lanttu

LANTTU

Lanttu on paljon muutakin, kuin joululaatikon raaka-aine. Sen monipuolisuus yllättää ja se on myös terveellisyydeltään, hinnaltaan ja säilyvyydeltään loistojuures. Lue artikkelista kaikki tarpeellinen, mitä lantusta tulee tietää.

artikkelitkokoelma
veriappelsiini

VERI­APPEL­SIINI

Veriappelsiini on alkuvuoden vitamiinipommi, josta kannattaa ottaa kaikki irti lyhyen sesongin aikana. Hedelmä maistuu sellaisenaan, mutta sopii hyvin myös monenlaiseen kokkailuun ja leivontaan. Lue tästä artikkelista kaikki oleellinen veriappelsiinista.

artikkelitkokoelma
artikkelitkuukauden kasvikset
lanttuveriappelsiini

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki artikkelit