BATAATTI JA ANANAS

Bataatti

Muhkean makoisa bataatti on monipuolisempi kasvis, kuin ensin ajattelisikaan. Ympäri vuoden sesongissa oleva mukula sopii hyvin keittoihin, patoihin, grillattavaksi, suolaiseen ja makeaan leivontaan sekä kotoisan perunan tapaan käytettäväksi. Oranssin bataatin lisäksi kaupoissa voi törmätä upean värisiin purppurabataatteihin.

Ananas

Trooppinen ananas on monien lemppari, vaikka sen sopivuudesta pizzaan aina väitelläänkin. Makea ja aromaattinen ananas maistuu sellaisenaan, mutta toimii hyvin juomissa, smoothieissa, jälkiruuissa, leivonnassa kuin myös monissa suolaisissa ruuissa. Oletko jo kokeillut grillata ananasta?

bataatti

BATAATTI

Bataatti on makean maukas ja monipuolinen kasvis, joka pystyy paljon muuhunkin, kuin vain perunan korvaajaksi. Bataatti sopii niin keittoihin, patoihin, lisukkeisiin kuin suolaiseen ja makeaan leivontaankin. Lisää bataattitietoutta tässä artikkelissa!

artikkelitkokoelma
ananas

ANANAS

Aurinkoinen ananas on raikas ja monikäyttöinen hedelmä. Tämän artikkelin luettuasi tiedät ananaksesta kaiken tarpeellisen ja osaat käyttää sitä ruoanlaitossa ja leivonnassa.

artikkelitkokoelma
artikkelitkuukauden kasvikset
ananasbataattifeatured

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki artikkelit