MAALIS­KUUN SUOSI­TUIMMAT RESEPTIT

Maaliskuun suosituimmat reseptit ovat tässä! Ykkösenä pysyttelee ikisuosikit, superhelpot Siken sämpylät ja toisena hurjan suosion saanut itkutofu. Kolmannelta sijalta löytyy herkullinen tomaattinen tofupasta, jonka salaisuus on kastikkeeseen soseutettavassa pehmeässä silken-tofussa.

Kurkkaa alta kymmenen suosituinta reseptiä maaliskuulta.

siken sämpylät

SIKEN SÄMPYLÄT

Siken sämpylät ovat jo klassikko! Nopea- ja helppotekoiset sämpylät eivät suotta ole nousseet koko Suomen suosikeiksi. Hiivalla leivotut sämpylät ovat mahtavan rapeakuorisia ja ruis antaa niille mahtavan maun!

reseptitsuolaiset leivonnaiset
itkutofu

ITKUTOFU

Itkutofu on vegaaninen versio Hanna Gullichsenin hittiresepti itkukanasta. Se on totta tosiaan niin hyvää, että melkein itkettää ja kaiken lisäksi supernopea ja helppo tehdä. Täydellistä arkiruokaa!

reseptitpääruoka
tomaattinen tofupasta

TOMAAT­TINEN TOFUPASTA PEHMEÄSTÄ TOFUSTA

Tomaattinen tofupasta on helppo ja supermaukas luottoruoka. Pehmeä tofu antaa pastakastikkeelle rakennetta ja proteiinia.

reseptitpasta
marinoitu punakaalisalaatti

MARI­NOITU PUNA­KAALI­SALAATTI

Marinoitu punakaalisalaatti on raikas joka paikan salaatti, joka säilyy hyvänä jääkaapissa yli kaksikin viikkoa. Sitä kannattaa siis kerralla tehdä reilu määrä!

reseptitsalaatit
big mac -kastike

BIG MAC -KASTIKE

Big mac -kastike ei esittelyitä kaipaa. Legendaarisesta hampurilaiskastikkeesta on helppo tehdä copy cat -versio kotikeittiössä.

reseptitkastikkeet
aloo keema

ALOO KEEMA

Aloo keema eli pakistanilainen peruna-lihacurry valmistuu vegaanisena käyttämällä soijarouhetta. Tässä reseptissä on pitkä maustelista, mutta ruoka on kuitenkin helppotekoinen ja superherkullinen.

reseptitpääruoka
tofu-pastasalaatti mangochutneykastikkeella

TOFU-PASTA­SALAATTI MANGO­CHUTNEY­KASTIK­KEELLA

Tämän simppelin tofu-pastasalaatin juju on mausteisella mangochutneylla terästetty kastike. Pastasalaatti maistuu niin lounaana kuin iltapalanakin ja se on loistavaa tarjottavaa kekkereissä.

reseptitsalaatit
soijatortillat

SOIJA­TORTILLAT

Soijatortillat ihan kuin Hesessä! Tällä reseptillä valmistuu herkulliset ja helpot soijatortillat, joissa maistuvat rapeat soijasuikaleet, chilimajoneesi ja vegaaninen fetajuusto.

reseptitpääruoka
Jennifer Anistonin salaatti

JENNI­­FER ANIS­­TONIN SALAATTI

Jennifer Anistonin salaatti on somehitiksi noussut maukas ruoka, jossa maistuvat bulgur, kikherneet, pistaasipähkinät ja tuoreet yrtit. Vegaaninen versio onnistuu helposti vaihtamalla feta kasvipohjaiseen.

reseptitsalaatit
makaronimössö

MAKARONI­MÖSSÖ

Makaronimössö, pääkallopata, hiphoppi, ooppaheija.. Rakkaalla ruoalla on monta nimeä. Erityisesti opiskelijoiden, partiolaisten ja lapsiperheiden suosima klassikkoruoka valmistuu helposti ja herkullisesti myös täysin vegaanisesti.

reseptitpasta
reseptitkokoelma
arkiruokaleivonta

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit